maandag 28 september 2009

3 kaartjes van afgelopen weekDit eerste kaartje heb ik gemaakt met een sketch van Terry op de club Scraptalk. Ik was zo eigenwijs om de sketch een kwartslag te draaien, dit omdat ik deze stempelafdruk graag wilde gebruiken. Het papier komt uit de cardkit van Card art van September! De bloemen heb ik gemaakt met de retropons, die ik sinds dinsdag in mijn bezit heb!Dit 2e kaartje is ook een sketch van Terry, maar dan op haar eigen club : Terry's sketch it Dit was de forumsketch, dus ik moest even wachten met het plaatsen hier. Gisteren zijn de kaartjes in het forum gezet, dus nu kan ik hem hier ook neerzetten!
Het papier is uit de doe@kit van doe@ding! De scalop heb ik met de silhouette uitgesneden! Een oud stempeltje van PB, ingekleurd en uit gedoezeld! Ook op dit kaartje weer een bloem met de retropons!
Dit 3e kaartje was de uitdaging van vorige week op de club: Crazy Meiden. Ik vond het zo'n leuke sketch, dat ik hem gewoon moest maken! Het papier komt net als het eerste kaartje uit de cardkit van Card Art. De bloemen geponst met de retropons. De grote bloem heb ik daarna nog met de billenpons bewerkt! Als hartje voor de bloemen heb ik plakparels van het kruidvat gebruikt!

Zo dat was het dan weer.

Liefs,
Marjoleine

10 opmerkingen:

Ilonka zei

Whow ik vind ze allemaal te gek! Prachitg!!

groetjes ilonka

Jacqueline's Weblog zei

Al je kaartjes zijn weer prachtig, erg mooi!
Groetjes van Jacqueline

RosesMarijke zei

Ik vind ze alledrie heel erg leuk geworden!!

Janny zei

wat zijn je kaartjes weer prachtig geworden Marjoleine!

*Ellen* zei

wat een schattige en vrolijke kaartje weer allemaal

SCRAP TALK zei

Alledrie heel mooie kaarten en prachtig ingekleurd!

Margreet zei

je hebt je best weer gedaan, Marjoleine.......ze zijn alle drie even mooi!
xxx Margreet

Paula zei

Wat een leuke en mooie kaartjes heb je de laatste 2 weken weer gemaakt. Ik was er even niet en heb ze net bewonderd.
groetjes Paula.

Betina zei

mooie kaarten Marjoleine :D!

xxBetina

Marja Rolfes zei

Hoi Marjoleine, lang geleden dat ik eens even weer kwam kijken op je blog. Ik vind je kaarten en LO's super!! Hoe is het verder. Ik denk nog wel eens aan jou en je jongens.......
Liefs Marja Rolfes, Vlaardingen