woensdag 9 februari 2011

Een award!!

Ik ben al een tijdje in blogland te vinden en heb al diverse awards gekregen, maar deze vind ik extra leuk, want ik krijg hem van iemand die zegt dat ik voor haar een inspiratiebron ben en daar moet ik toch wel een beetje van blozen....
Esther heel erg bedankt voor deze eer!

Dit is de award:
Echt supergaaf, nogmaals bedankt Esther!

Nu is het leuke van zo'n award, dat je hem ook weer door mag geven aan bloggers die nog niet zo 'bekend zijn in blogland'.
Ik wil deze award dan ook graag doorgeven aan Nanda waarvan ik pas een paar maanden weet dat ze een blog heeft en zij maakt echt heel mooie kaarten, aan Anja , die nog maar een week in blogland te vinden is en echt supermooie kaartjes heeft geplaatst in die week en aan Lilian, die ik via clubs ken, met haar altijd gezellige verhalen over Joep, 1 van haar supergeweldige honden. Maar ook haar kaarten zijn heel erg mooi!

Ik zou zeggen: ga eens een kijkje nemen bij deze creatievelingen, maar wees gewaarschuwd: het werkt inspirerend!!!
Meiden, het is jullie gegund!

(hieronder de regeltjes voor het accepteren van de award, de kleine lettertjes zeg maar LOL)Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster Blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest) over.


*Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig).

*Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie)

*Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

*Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn, met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen

Liefs,
Marjoleine

2 opmerkingen:

De Roelies zei

hee Marjolijne wat een leuke verrassing ga er morgen mee aan de slag.Dankjewel en je omschrijving vind ik wel lief hoor

Esther zei

Graag gedaan!!!!
JE VERDIENT M!!!!

Liefs,
Esther