zaterdag 15 december 2012

laatste kerstkaart van dit jaar.....

Ben er een beetje klaar mee.....maar dat heb ik altijd aan het einde van het jaar....ik heb een heleboel kaartjes niet laten zien, maar mijn laatste wil ik toch even showen....heb er dit jaar in totaal zo'n 70 gemaakt....volgend jaar doe ik het weer anders en wil ik in januari al beginnen en in ieder geval 2 kerstkaarten per maand te maken en misschien wel meer...ik zie wel, maar dan hoop ik niet meer zo veel kaarten op het eind van het jaar te maken....ik freubel graag, maar dan gaat het bijna tegenstaan en dat mag toch niet de bedoeling zijn....
Dit is dus de laatste van dit jaar...best wel leuk geworden, al zeg ik het zelf....

Het is kraftpapier op kraftpapier...is weer eens wat anders dan alleen wit, zoals ik ook wel regelmatig doe...Het plaatje heb ik via pinterest gedownload en uitgeprint. Ik vind de kleuren van het plaatje zo leuk bij het kraftpapier staan, vandaar dus de keuze van dit papier!

Rest mij nog iedereen die dit leest hele fijne en gezegende feestdagen toe te wensen en een goed en gezond 2013 voor jullie en allen die jullie lief en dierbaar zijn!

dikke knuffel van mij!
Marjoleine

4 opmerkingen:

nicolet zei

Prachtig kaartje Marjoleine!
En jij natuurlijk ook hele fijne feestdagen en een goed, gezond en creatief 2013!
Liefs Nicolet

Marianne zei

Leuk kaartje Marjoleine en dank je wel voor je mooie kaart.
Liefs, Marianne

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een geweldig mooi kerstkaartje Marjoleine. En ook namens mij hele fijne feestdagen en een goed 2013!
Groetjes van Jacqueline

tineke zei

Wat een leuke kaart marjoleine, en wat heb je er veel gemaakt zeg. voor jou en je jongens fijne dagen en een gezond 2013 gewenst.
Tineke x